Rīga 8°C, apmācies, bez nokrišņiem, ZA vējš 3m/s
Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis 19:45
Vārda dienas: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
Ēdienu blogeres Lindas Mazures Latvijas garša ir ķīšu buljons, Daugavas sams, marinēta siļķe ar ugunskurā vai grilā ceptiem kartupeļiem ar mizu, jaunpiena sacepums, štovēti skābēti kāposti ar cūkas kakla karbonādes cepeti, brūkleņu ievārījums ar kartupeļu pankūkām vai asinsdesām, zaķskābeņu aukstā zupa, biezpienmaize, dzērveņu debesmanna, bukstiņputra, staipīga auzu biezputra, marinēti ķirbji… Tajās tālajās valstīs, uz kurām viņas dodas, sastāvdaļas šo ēdienu pagatavošanai gan bieži nav pieejamas.
Rakstu var komentēt tikai reģistrēti lietotāji!