Rīga 15°C, mākoņains, bez nokrišņiem, D vējš 5m/s
Sestdiena, 2024. gada 27. aprīlis 11:06
Vārda dienas: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
Sākusies lielā Ziemassvētku gaidīšana – un recepšu portāla "Garšīgā Latvija" veidotāji Sandra un Valdis Ošiņi to jūt. Arvien biežāk tiek meklētas pīrāgu, piparkūku un citu tradicionālo svētku ēdienu receptes. Ziemassvētki ir tāds laiks, ka atgriežamies pie bērnības garšām, mammas un omītes gatavotajiem ēdieniem. Puķes no mammas dārza, recepte no mammas virtuves Kā sākās "Garšīgā Latvija"? Sandra: Iedomājies – 2008. gada krīze. Valdis ir fotogrāfs. Es esmu dizaina grafiķe. Un pēkšņi nevienam neko vairs nevajag. Cilvēki, kas pieraduši aktīvi strādāt, pēkšņi nonāk dīkstāvē, skaidrs, ka sākām domāt, ko darīt. Nevar taču vienkārši sēdēt. Valdis: Patiesībā jau viss sākās agrāk. 15 gadus fotografējām puķes, kas aug pie latviešu mājām un dārzos. Doma bija, ka gribam pētīt emocionālos iemeslus, kāpēc cilvēki grib dzīvot Latvijā. Kas ir tas latviskais dzīvesstils un identitāte.
Portāla redakcija atrodas: Dēļu ielā 4-8, C ieeja, 3. stāvs, Rīga, LV-1004
Redakcijas e-pasta adrese: [email protected]
Lursoft laikrakstu bibliotēkā pieejami raksti no 06.04.2021 līdz 26.08.2023