Rīga 9°C, skaidrs, bez nokrišņiem, ZR vējš 1m/s
Svētdiena, 2024. gada 12. maijs 17:30
Vārda dienas: Ina, Ināra, Inārs, Valija
«Kas raksturo labu pavāru? Pirmām kārtām ir jāmīl savs darbs, jātiecas pēc izaicinājumiem un atklāsmēm, kā arī jābūt ārkārtīgi pacietīgam, atbildīgam un uzņēmīgam,» uzskaita viesnīcas Bergs restorāna šefpavārs Kaspars Jansons.
Lai lasītu visu rakstu, lūdzu, ienāciet sistēmā
Laikraksta redakcija atrodas Rīgā, Cēsu ielā 31 - 2
Redakcijas e-pasta adrese: [email protected]
Lursoft laikrakstu bibliotēkā pieejami raksti no 02.09.2008 līdz 23.12.2016