Rīga 9°C, skaidrs, bez nokrišņiem, ZR vējš 3m/s
Svētdiena, 2024. gada 05. maijs 00:52
Vārda dienas: Ģederts, Ģirts
Oktobrī Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu otrajā saietā neatkarīgais pavārmākslas mīlētājs šefpavārs Havjērs Hosē Garsija ieguva „Rīgas Apriņķa Avīzes” ievērību ar to, ka no īsti latviskiem produktiem – biezpiena, medus, upenēm, dzērvenēm un alus – pagatavoja burvīgu desertu.
Lai lasītu visu rakstu, lūdzu, ienāciet sistēmā
Laikraksta redakcija atrodas Rīgā, Dzelzavas ielā 74-315A, LV-1082
Redakcijas e-pasta adrese: [email protected]
Lursoft laikrakstu bibliotēkā pieejami raksti no 02.03.2004