Rīga 15°C, skaidrs, bez nokrišņiem, D vējš 1m/s
Pirmdiena, 2024. gada 20. maijs 01:23
Vārda dienas: Salvis, Selva, Venta
Ligita Svikle, LLU Sociālo zinātņu fakultātes galvenā speciāliste maģistrantūras jautājumos: «Sācies marinēšanas un konservēšanas laiks. Piedāvāju receptes, kas manā mājā tiek gatavotas katru gadu un ir ļoti iecienītas. Tās atzinīgi novērtējuši visi, kas kaut reizi tās nobaudījuši. Ķiploku pastu vēlams gatavot jūnijā, kad to kātiņi ir mīksti un tos var labi samalt. Bet, tā kā šogad vasara aizkavējusies, ķiploku pastu vēl var pagūt pagatavot.»
Lai lasītu visu rakstu, lūdzu, ienāciet sistēmā
Laikraksta redakcija atrodas Jelgavā, Raiņa ielā 29
Redakcijas e-pasta adrese: [email protected]
Lursoft laikrakstu bibliotēkā pieejami raksti no 29.07.1997