Rīga 13°C, nedaudz mākoņains, bez nokrišņiem, DA vējš 2m/s
Sestdiena, 2024. gada 27. aprīlis 18:10
Vārda dienas: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
Ēdienu blogeres Lindas Mazures Latvijas garša ir ķīšu buljons, Daugavas sams, marinēta siļķe ar ugunskurā vai grilā ceptiem kartupeļiem ar mizu, jaunpiena sacepums, štovēti skābēti kāposti ar cūkas kakla karbonādes cepeti, brūkleņu ievārījums ar kartupeļu pankūkām vai asinsdesām, zaķskābeņu aukstā zupa, biezpienmaize, dzērveņu debesmanna, bukstiņputra, staipīga auzu biezputra, marinēti ķirbji… Tajās tālajās valstīs, uz kurām viņas dodas, sastāvdaļas šo ēdienu pagatavošanai gan bieži nav pieejamas.
Laikraksta redakcija atrodas Rīgā, Andrejostas ielā 23, LV-1045
Redakcijas e-pasta adrese: [email protected]
Lursoft laikrakstu bibliotēkā pieejami raksti no 15.09.2017