Rīga 13°C, nedaudz mākoņains, bez nokrišņiem, DA vējš 2m/s
Sestdiena, 2024. gada 27. aprīlis 17:09
Vārda dienas: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
Nejauši galvā ienākusī ideja par bezalkoholisko viskiju uzņēmējiem Indaram Melzobam un Ivaram Indrikam ar pārtikas tehnoloģes Dainas Eglītes-Antones palīdzību ir izrādījusies neparasti veiksmīga, un “Boss Level” dzēriena pasūtījumi tika saņemti, vēl pirms pats produkts bija gatavs. Jaunais dzēriens, kas vizuāli atgādina viskiju, ir pilnībā bezalkoholisks un pretēji citiem dzērieniem, kas formāli skaitās bezalkoholiski, šī radīšanā netiek izmantots rūgšanas process, kas nozīmē, ka alkohola tur pilnībā nav. Lai gan viņi, kā paši saka, ir pirmie Latvijā, kas piedāvā bezalkoholisko viskiju, plānos jau ir radīt vēl citu stipro dzērienu bezalkoholiskās versijas. Taču ar to arī biznesa ambīcijas neapstājas, abi divi idejas autori jau pako koferus, lai drīzumā dotos uz ASV un ar investoru palīdzību censtos pavērt durvis "lielo iespēju zemē".
Rakstu var komentēt tikai reģistrēti lietotāji!